Geavanceerd zoeken
Sorteer op Resultaten per pagina

Vakantieverblijf zoeken

Verblijven op een kasteel of een kasteeldomein tijdens je vakantie? Op zoek naar kasteel Alpen te huur ? Wij tonen een aanbod van kastelen Alpen te huur geplaatst door eigenaars dewelke rechtstreeks bij hen te boeken zijn.

Er werden geen resultaten gevonden

Kastelen Alpen

Of je nu een kasteelweekend boekt of je verblijft voor een langere periode, het blijft alleszins een unieke ervaring. Beleef jouw eigen sprookje in een kasteel met een prachtig landgoed. Je kan deze ervaring beleven op verschillende manieren. Zo zijn er tal van thema's uitgewerkt. Aan jou de keuze dewelke jouw voorkeur geniet.

Gastronomisch en romantisch kasteelverblijf Alpen

Geniet van culinaire hoogstandjes. Vele kastelen beschikken over een voortreffelijke keuken. Verras jouw partner met een romantische overnachting in een kasteel. Het ideale cadeau voor een luxueuze vakantie.

Luxueus wellness kasteelverblijf

Tal van wellness faciliteiten zijn geïntegreerd binnen het authentieke kader van het kasteel. Deze zijn uitgerust met zwembaden, sauna, infrarood cabines, massagesessies, jacuzzi enz... Kortom de unieke gelegenheid om volledig ontspannen naar huis te keren.

Kasteeltuin en kasteelpark

Geniet van prachtige tuinen en parken tijdens jouw kasteelverblijf. Sommige burchten en kastelen zijn werkelijk juweeltjes betreffende hun flora. Op die manier ben je als liefhebber steeds in jouw geliefkoosde omgeving.

Sprookjeswereld

Verblijf met je kinderen in een kasteel tussen ridders, prinsessen en avonturiers. Spannend zal het alvast zijn voor de allerkleinsten. Wie droomt er nu niet van stoere ridder gevechten, grachten en een ophaalbrug. Ideaal voor gezinnen die graag eens een originele vakantie wensen te beleven.

Vakantiewoningen Alpen

Zoek een geschikt vakantiewoning in de mooiste plaatsen en beleef een mooie vakantie. Zoek vakantiewoningen Alpen te huur. Zoek je een vakantiewoning met zwembad of een diervriendelijk of kindvriendelijk vakantiewoning? Zoek en vind op Vakantiewoningen-alpen.nl alle vakantiewoningen Alpen te huur.